Good Causes

The columnist Òscar Bardají i Martín of the Full Dominical, newsletter of the Archbishopric of Barcelona, interviewed our CEO and founder, Juan Della Torre. To read the interview from the official site click on this link and look for the column on the left on page 2: http://www.arquebisbatbarcelona.cat/node/5692

9 de febrer de 2014

La Machi és una agència de comunicació per a bones causes especialitzada en valors espirituals, amb el hub creatiu a Buenos Aires, oficines a Barcelona i operacions a Roma. L’empresa té cor d’apostolat, perquè integra la teologia de la comunicació als seus processos creatius per tal d’aportar innovació al servei de la Nova Evangelització. El fundador de l’agència és Juan Della Torre, advocat i MBA en màrqueting.

LA COMUNICACIÓ D’ESGLÉSIA ÉS BONA? 

L’Església sap comunicar perquè, com diu Mons. Celli, aquesta és la seva missió principal. Sobre la comunicació social i els mitjans hi ha molt magisteri, que a poc a poc està en procés de tornar-se una realitat missionera. L’èpica evangelitzadora no és cosa del passat. Avui les noves tecnologies plantegen un desafiament apassionant: una Missió Digital per portar l’Evangeli al setè continent, que és internet.

COM FER-HO?

El més recomanable és donar testimoni sense tractar d’alliçonar ni aclaparar. Fer-ho amb confiança i sense por: el missatge de l’Església és immortal. Si sabem enfocar-nos en l’essencial, tots hi estaran interessats perquè respon a les preguntes principals de l’home. Cal pelegrinar al costat de l’home d’avui, acompanyar-lo en les seves inseguretats i els seus somnis. Ajudar-lo, a través del diàleg, a percebre allò sagrat i el misteri. Per això és urgent ser creatius i innovadors, atrevir-nos a recórrer nous camins.

EN QUÈ ENS AJUDA EL PAPA?

L’efecte Francesc és impressionant. Ha recuperat per a l’Església un lloc en els mitjans que havia perdut. Ha canviat l’eix per comunicar en positiu. És un comunicador deu.

Òscar Bardají i Martín